Hallo, welkom bij team Flow. Nieuwsgierig geworden naar de gezichten achter Flow? Hieronder vertellen we graag wie we zijn.
Onze foto’s zijn in de maak… Tot binnenkort!

Vind jij het leuk om te leren en om jezelf te ontwikkelen? Ben je nieuwsgierig, toegewijd, positief en geloof je in talent?
Wil je jouw kennis en ervaring inzetten om anderen te helpen bij het ontwikkelen van een growth mindset?

Wij zijn benieuwd naar je!
Deel jij onze passie voor leren en denk je dat je in ons team past? Stuur dan een mail met je motivatie naar info.vanflow@gmail.com.

Founder & Coach van Flow!

Bij Flow wil ik graag een open sfeer creëren waar je je thuis voelt en waar je op een positieve en leuke manier hulp kunt krijgen bij alles dat met school te maken heeft. Samen zorgen we voor een omgeving waarin je jezelf mag zijn en waar je leert wat voor jóu werkt, zodat je het beste uit jezelf haalt. De eerste kleine stap is het geloven in jezelf. Wij helpen je graag op weg en hopen het zo makkelijker en leuker te maken voor je

liefde voor leren
taal, filosofie, cultuur en reizen
yoga en buiten zijn

⊕ Taalkunde en Interculturele Communicatiewetenschappen
⊕ Acceptance and Commitment Therapy
⊕ Special Educational Needs
Teambegeleider

Hoi! Ik ben Lara, en ben vanaf augustus 2018 werkzaam bij Flow. Tijdens mijn studie heb ik me op verschillende vlakken mogen ontwikkelen, om er zo ook achter te komen waar mijn ambities liggen. Ik wil graag andere mensen helpen op het gebied van educatie en gezondheid, omdat ik denk dat deze sterk met elkaar samenhangen. Het is belangrijk dat jongeren een goede basis hebben; zich lekker in hun vel voelen. Daarnaast leren we allemaal op onze eigen manier, wat iedereen voor zichzelf mag ontdekken. Maar door samen kennis en motivatie te delen, groeien we allemaal. Flow is een plek waar iedereen zichzelf mag zijn, talenten worden gestimuleerd en fouten maken mag. Ik denk dat deze visie erg belangrijk is in de huidige maatschappij, en ik ben blij dat ik een steentje mag bijdragen en anderen kan helpen.

samenwerken
dieren en de natuur
yoga en mindfulness

⊕ Communicatie- en Informatiewetenschappen (Tilburg University)
⊕ Bevoegdheid docent Nederlands tweede graads (Tilburg University)
⊕ Communication Design (Tilburg University)
⊕ Health Education and Promotion (Maastricht University)
Teambegeleider

Hallo! Ik ben Evelien. Moeder van twee jonge kinderen en 33 jaar oud. Van beroep ben ik kinderfysiotherapeut, maar ik heb bijvoorbeeld ook een tijd in Ierland gewoond en gewerkt op de planningsafdeling van een groot internationaal bedrijf. Ik heb altijd veel plezier gehaald uit afwisseling en nieuwe dingen leren en ervaren. Daarom ook dat ik nu, per september 2019, ga werken als teambegeleider binnen Flow; ik hoop met mijn enthousiasme voor leren leerlingen te kunnen inspireren en motiveren. Want leren doe je niet alleen op de middelbare school, maar je hele leven lang!

kamperen
reizen en andere culturen ontmoeten
wandelen en hardlopen

⊕ Fysiotherapie
⊕ Kinderfysiotherapie

NINA VAN LIER
⊕ Bachelor Geneeskunde, Universiteit Maastricht
Hallo, ik ben Nina, een tweedejaars geneeskundestudent en dit wordt ook het tweede jaar dat ik ga werken bij Flow. Op de middelbare school waren mijn vakken vooral economisch en taalkundig, maar mijn hart lag toch meer bij de natuurwetenschappen, ontdekte ik bij mijn keuzevak biologie. Na mijn middelbare school heb ik dus in een jaar natuurkunde, scheikunde en wiskunde B gehaald om een studie te kunnen doen die echt bij me past. Daarna was ik eerst uitgeloot voor geneeskunde en was begonnen met biomedische wetenschappen, maar na nog een keer te proberen was ik eindelijk ingeloot voor mijn droomstudie geneeskunde. Ik breng met alle plezier mijn eigen kennis en motivatie over op andere leerlingen, dus Flow is de ideale werkomgeving voor mij. Ik vind het hartstikke leuk om te werken in het onderwijs, vooral om de leerlingen vooruit te zien gaan en te groeien als persoon vind ik zo leuk!
NOORTJE VAN KRUINING
⊕ Docent Beeldende Kunst en Vormgeving, Hogeschool Zuyd in Maastricht
Hoi! Ik ben Noortje en ik werk sinds begin vorig schooljaar bij Flow! Ik heb afgelopen jaar een tussenjaar gehad, waarin ik veel bezig ben geweest met kunst, en dan voornamelijk het maken ervan. Het liefst zou ik mijn interesse in kunst willen combineren met een sociaal aspect, bijvoorbeeld het lesgeven aan kinderen en jongeren. En wat heb ik geluk: dat kan! Ik ga namelijk dit jaar de studie Docent Beeldende Kunst en Vormgeving volgen aan de kunstacademie in Maastricht. Ik ben er erg blij mee dat ik kan blijven werken bij Flow! Ik heb het afgelopen jaar als heel prettig ervaren om kinderen rust en structuur bieden, rust in hun hoofd creëren, zodat ze zich prettiger voelen. Kortom: me verdiepen in het gedrag van kinderen en bezig zijn met het zoeken naar de beste aanpak per kind, super interessant!
JULIA SOONS
⊕ Bachelor Gezondheidswetenschappen, Universiteit Maastricht
Hee! Ik ben Julia en ik werk sinds februari vorig schooljaar bij Flow. Na het behalen van mijn vwo-diploma ben ik vorig jaar gestart aan een studie, die het helaas niet helemaal bleek te zijn voor mij. Ik heb toen de keuze gemaakt om te stoppen en me een half jaar goed te gaan verdiepen in mijn nieuwe studiekeuze. Om de rest van het jaar in te vullen ben ik op zoek gegaan naar een leuk en leerzaam baantje en zo kwam ik terecht bij Flow. Nu ben ik begonnen aan mijn nieuwe studie, Gezondheidswetenschappen. Ik vond het werken bij Flow ontzettend leuk en leerzaam en ben dan ook erg blij dat ik dit kan blijven doen! Ik heb altijd al veel interesse gehad in onderwijs en vind het erg leuk en interessant om mijn kennis en motivatie op deze manier over te kunnen brengen aan leerlingen en deze te begeleiden.
FLEUR LODEWIJKS
⊕ Bachelor Biomedische Wetenschappen, Universiteit Maastricht
Hee ! Ik ben Fleur, 23 jaar en eerstejaars Biomedische Wetenschappen studente aan de Universiteit Maastricht. Op de middelbare school was biologie mijn favoriete vak maar toch heb ik uiteindelijk gekozen voor de studie Rechten. Dit was heel interessant maar bleek niet goed bij mij te passen. Vervolgens heb ik de opleiding Verloskunde in Maastricht gevolgd en vanuit deze opleiding kwam ik toch weer uit bij biologie en onderzoek. En toen was er Biomedische Wetenschappen, een perfecte combinatie van de twee dingen die ik leuk vind! Zelf heb ik ook op huiswerkbegeleiding gezeten en dit heeft mij zeer geholpen tijdens mijn middelbare schooltijd. Graag zou ik zo dus ook anderen helpen! Tot snel bij Flow!
RENEE MENNEN
⊕ Bachelor Psychologie, Universiteit Maastricht
Hallo, ik ben Renée. Momenteel ben ik eerstejaars student op Maastricht University, waar ik de bachelor Psychologie volg. Op de middelbare school was ik goed in economie en wiskunde. Als extra vak volgde ik nog biologie, omdat ik wist dat dit vak heel handig zou kunnen zijn bij mijn studiekeuze. Mijn grote droom was altijd om militair te worden, maar dit liet mijn lichaam helaas niet toe. Ik moest daarom voor een alternatieve opleiding gaan kijken welke ook bij mijn als persoon paste. Na mijn eindwerkstuk te hebben gedaan over de emoties worden opgeroepen tijdens boksen, was ik er snel over uit dat de opleiding Psychologie wel eens heel goed bij mij zou kunnen passen. Nadat ik mijn havodiploma op zak had ben ik dan ook de hbo-opleiding Toegepaste psychologie gaan doen in Eindhoven. Hier heb ik na één jaar mijn propedeuse gehaald en toen doorgestroomd naar de Universiteit van Maastricht. Wat ik heel belangrijk vind is dat kinderen een doel voor zichzelf hebben, dit maakt het namelijk veel makkelijker om aan schooltaken te werken en maakt het ook leuker. Dit heeft mij namelijk ook altijd heel erg geholpen. Ik was nooit de aller slimste van de klas maar ik had wel altijd een doel voor me en motivatie, waardoor ik ben gekomen op de plaats waar ik nu ben. Ik vind het heel leuk om mijn kennis mee te geven aan de kinderen en ze leerstrategieën te laten ontwikkelen die het beste bij hen past.
LOTTE KEMPS
⊕ Vwo - Stella Maris College
Hoi! Ik ben Lotte en ik ben in januari gestart bij Flow. Ik was dit schooljaar begonnen met European Law school aan de Universiteit van Maastricht, maar helaas bleek dit niet de perfecte match. Ik heb na veel nadenken besloten om te stoppen met de studie om een studie te vinden waar ik echt enthousiast ben. Om de rest van mijn jaar een mooie invulling te geven, ben ik op zoek gegaan naar een baantje waar ik ook mijn enthousiasme in kwijt kan en ben toen terecht gekomen bij Flow. Ik ben erg blij dat ik dit gevonden heb, want het past heel goed bij mijn interesses en belangen. Ik vind het belangrijk om te luisteren naar wat leerlingen nodig hebben en prettig vinden en vind het ook super tof dat Flow daar de ruimte voor geeft. Ik heb zelf heel veel baat gehad bij bijlessen en begeleiding en hoop dat ik de leerlingen dat ook mee kan geven!
BODILE MOLENAAR