feather‘Teamwork makes the dream work’ – John C. Maxwell

Wij geloven in de kracht van verbinding. Samen staan we sterk en samen kunnen we het beste uit jou halen.


Scholen

Samenwerking zorgt ervoor dat onze doelen sneller en beter bereikt worden. Juist om die reden vinden wij het contact met school belangrijk. De mentor wordt op de hoogte gebracht van de start van jou bij Flow!, tenzij jullie aangeven dit niet te willen. Middels contact met de mentor kunnen we de handen ineen slaan en samen nadenken welke begeleiding het beste past bij jou.


Ikkennut

Basisschoolleerlingen lopen ook weleens tegen een probleem met leren aan. Of het nou om rekenen, (begrijpend en/of technisch) lezen, spelling of taal gaat. Hierdoor kan het zijn dat kinderen minder graag naar school gaan omdat ze faalangstig zijn of dat het zelfvertrouwen een deuk heeft opgelopen. Ikkennut, geleid door ervaren basisschoolleerkracht Rianne Bouwsma-Spoelstra, verzorgt met veel geduld, liefde en humor passende bijlessen en kindercoaching voor kinderen op de basisschool. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact op via 06-16858287.


Homi

Onze coaches houden jouw ontwikkeling goed in de gaten. Na elke begeleidingsdag ontvangen je ouders van ons een lessamenvatting in hun mailbox. In de lessamenvatting vind je bijzonderheden, afspraken en eventuele dagplanningen voor thuis. Voor meer informatie bekijk de algemene website van www.homi.nu.


BSO de Boomhut

Ontdekken, beleven en grenzen verleggen, dát is BSO DE BOOMHUT. Een kleinschalige opvang organisatie waar gespecialiseerde buitenschoolse opvang wordt aangeboden aan schoolgaande kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. De opvang volgt daarbij de gedachte van Janusz Korczak. Kinderen kunnen al heel veel zelf en wij moeten hen daarin heel serieus nemen!