Ken je dat? Je hebt een fijne vakantie gehad, school gaat weer beginnen en je maakt goede voornemens dat je het nu echt anders gaat doen. “De volgende proefwerkweek ga ik écht eerder beginnen met leren!”

Soms kan het lastig zijn om je aan je nieuwe doelen te houden. School is namelijk niet het enige dat voor jou belangrijk is. Uitstelgedrag en andere verleidingen liggen op de loer. Logisch, want er is zoveel leuks te ontdekken.
Zou het je helpen om een stok achter de deur te hebben? Iemand die je motiveert en die je stimuleert om een betere versie van jezelf te worden.

Hoe het werkt: je komt wekelijks naar Flow om samen een (week)planning te maken en om te checken hoe je ervoor staat. Welke doelen kun je jezelf stellen om je voor te bereiden op de toetsweken? Hoe motiveer je jezelf? Welke vervolgopleiding wil je eigenlijk gaan doen? Weten wat voor toekomstdroom je hebt, helpt namelijk bij het vasthouden van je motivatie. Verder passeren alle vakken de revue. Loop je tegen vakinhoudelijke problemen aan, dan kunnen we tijdig bijsturen en eventueel een bijles met je plannen.

Onze ervaring leert dat je met een lekkerder gevoel je examens ingaat, als je een solide basis hebt. Die basis leg je in de eerste jaren. Ook weten we dat het heel lastig is om een goed ritme vast te houden op school. Er is veel leuks te doen en voor je het weet staat er weer een proefwerkweek voor de deur. Samen proberen we jouw balans te vinden.

TARIEVEN

€ 45,00 per uur


Als je kiest voor huiswerkbegeleiding kom je na school bij ons je huiswerk maken. We leren jou hoe je gestructureerd en efficiënt kunt werken. Ook ontdekken we samen jouw unieke leermanier, zodat je jezelf beter leert kennen en weet wat voor jou het beste werkt.
LEES MEER